Byggställning Dalarna

Hyr eller köp byggställningar till dina projekt | 072-904 57 20

Byggställning

Om du är byggherre för ett bygg- eller renoveringsprojekt i Dalarna på orter som Mora, Smedjebacken, Orsa, Leksand, Rättvik, Avesta eller Hedemora så behöver du troligtvis en eller flera byggställningar för att alla som arbetar ska få en säker arbetsmiljö.

Det ställs idag höga krav på att byggställningar ska uppfylla specifika krav. De regler som gäller hittas hos Arbetsmiljöverket i denna publikation.

Som du ser är reglerna omfattande och regelverket kan verka komplicerat för den som inte arbetar dagligen med detta. Det är därför vi finns här för dig. Vi vet exakt vilka regler som gäller för olika typer av arbeten och höjder på byggnader och bistår dig mer än gärna med rådgivning så att du får trygga lösningar där dina anställda kan arbeta utan att behöva oroa sig för osäkra byggställningar.

innan montering av byggnadsställning i dalarna

Välj rätt lastklass för din byggställning

När du ska välja en byggställning för ditt projekt är det viktigt att du får rätt lastklass för att säkerhetskraven ska uppfyllas. Lastklasserna är anpassade för slags arbetsuppgifter. Till exempel så måste man välja en högre lastklass om man ska arbeta med tunga föremål som takpannor eller med murning.

Handlar det däremot om lättare arbeten som målning eller snickeri så kan det räcka med en byggställning med en lägre lastklass. I vårt sortiment har vi byggställningar som lever upp till de tuffaste kraven.

Byggställning med hjul

För mindre arbeten på byggnader som inte är väldigt höga så kan det fungera med en byggställning med hjul. Det kan vara praktiskt om det exempelvis handlar om en fasadmålning som går relativt snabbt. Då är det skönt att enkelt kunna flytta en mindre ställning längs väggen istället för att bygga upp en heltäckande byggnadsställning.

Ta en titt på vårt sortiment eller kontakta oss så hjälper vi dig att välja baserat på just ditt projekt eller din verksamhet.

 

Byggställningar för kvalitetsmedvetna kunder i Dalarna - tryggt och flexibelt!